Nieuwe Samantha who? onderweg

Even vreesden we dat Net 5 net zo vergeetachtig was geworden als Samantha (Christina Applegate) in Samantha who?. Zou de zender nog wel weten dat Nederland nog een aantal afleveringen uit het tweede seizoen tegoed heeft? Gelukkig wel, want de eerste nieuwe aflevering is op dinsdag 27 oktober te zien.

Dat het Amerikaanse ABC wegens tegenvallende kijkcijfers bij Samantha who? al na twee seizoenen de stekker uit moest trekken, is natuurlijk jammer. Maar toch is het laatste deel van de tweede reeks het bekijken meer dan waard!

Milieubewust
Gelukkig beseft Net 5 dat ook, waardoor je vanaf 27 oktober kunt zien hoe het verder gaat met de aan geheugenverlies lijdende Samantha Newly (Christina Applegate). In die aflevering doet Sam alsof ze heel erg druk maakt om het milieu, zodat ze indruk kan maken op haar nieuwe vriend Owen. Dat is alleen makkelijker gezegd dan gedaan.

Afscheid
Handig om te weten: na deze aflevering (The park) heb je nog twaalf alfeveringen te gaan voor je voorgoed afscheid moet nemen van deze comedyserie.

Reageren