Nieuwe SBS-maandag

De maandagavond op SBS 6 zal nooit meer hetzelfde zijn. De blockbusterfilms hebben plaatsgemaakt voor familieamusement van Nederlandse bodem.

Om half negen is er eerst De Leukste Verborgen Cameragrap Van Nederland. In de eerste aflevering van dit programma gaan onder andere Daniëlle Oerlemans en Patty Brard de straat op.

Kinderwagen
Patty neemt plaats in een kinderwagen om mensen in de maling te nemen, Daniëlle vraagt omstanders even op haar hond te passen en is niet blij als het beest plotseling verdwenen is.

Om tien uur is het de beurt aan Fans!. Het nieuwe seizoen van dit programma gaat over enkele diehard fans van een bepaalde groep of persoon. Deze aflevering uiten fans hun ongenoegen over de Volendamse BZN-zanger Jan Keizer.

Bowlingballen stapelen
Na de late editie van Shownieuws sluit Hans Kraay jr. het SBS-feestje af. Hij gaat op zoek naar De Gekste Guinnes World Records. Kraay brengt de vreemdste, leukste en meest bijzondere recordpogingen op de buis. Deze aflevering: onder andere koelkasten balanceren en bowlingballen stapelen.

De nieuwe maandagavond van SBS 6 is vanaf 30 augustus om 20.30 uur te zien.

Reageren