Nieuwe SBS-talentenjacht: The Next Popstar

SBS waagt zich in 2013 weer eens aan een talentenjacht. The Next Popstar wordt een ouderwetse talentenjacht, maar dan in een nieuw jasje. 

Je zou denken dat er zat talentenjachten zijn met The Voice of Holland en straks weer een X Factor, maar  zenderbaas Remko van Westerloo vindt dat er nog best eentje bij kan. Hij vermoedt dat het Nederlands volk wel zeer zin heeft in een zogenaamde pure talentenjacht.

Charly Luske

In de Telegraaf zegt Van Westerloo: „De afgelopen jaren heeft een versnippering plaatsgevonden van de zangshows, waaraan steeds vaker echte artiesten meedoen. Wij denken dat een moderne variant van de aloude talentenjacht zeker zal aanslaan bij een groot publiek.” Van Westerloo doelt met echte artiesten op zangers als Charly Luske en Ron Link, beiden deelnemer aan The Voice

The Next Popstar

Toch wil Van Westerloo niet terug naar de oude talentenjacht: „We gaan het oude opnieuw uitvinden, want The Next Popstar wordt een gelikte 13-delige talentenshow vol verrassende elementen, compleet met auditieronden en liveuitzendingen". Kandidaten kunnen zich vanaf heden aanmelden voor The Next Popstar.

Sterren op het ijs

Van Westerloo verklapte in de Telegraaf ook nog dat Sterren Dansen op het IJs in het nieuwe seizoen terugkeert bij SBS. 

Reageren