Nieuwe serie Benelux' Next Top Model

Op maandag 13 september gaat het zesde seizoen van Benelux Next Top Model van start. Twaalf mooie dames staan te trappelen om aan de reeks te beginnen.

Opvallende fotoshoots, onverwachte wendingen in de opdrachten en natuurlijk de beruchte make-over, het zesde seizoen van BNTM belooft er behoorlijk extreem aan toe te gaan.

Bloedig
De dames moeten pieken bij -20 graden, staand in een vuurzee, of tussen bloedige karkassen. Niet alleen de jury gaat een struikelblok vormen, ook de omstandigheden zullen voor sommigen roet in het eten gaan gooien.

In de eerste aflevering worden de modellen in spé meteen in het diepe gegooid. In het hart van modestad Parijs moeten de dames zich zien te redden in de wirwar van metrolijnen tijdens de zoektocht naar het modellenbureau. De winnares van de eerste opdracht mag, met een deelneemster naar keuze, een van de toppers uit de internationale modellenwereld ontmoeten.

Naakt
Het extreme van dit seizoen komt meteen tot uiting in de tweede opdracht: voor een persfotoshoot moeten de meiden al meteen uit de kleren.

Onder de deelneemsters bevinden zich zowel Nederlandse als Vlaamse modellen. Zij worden beoordeeld voor een vakkundige jury, bestaande uit Daphne Deckers, Bastiaan van Schaik, Geert de Wolf, Maria Verkerk en en begeleidster Jani Kazaltzis.

Wie heeft de beste looks, uitstraling en instelling? De winnaar van het programma mag zich een jaar lang Benelux' Next Top Model noemen én krijgt een felbegeerd modellencontract bij Elite Model Management.

Reageren