Nieuwe serie Body of Proof op Net5

Net5 komt in augustus met de nieuwe serie Body of Proof. De serie draait om het turbulente leven van schouwarts Megan Hunt, gespeeld door Dana Delany. Zij was eerder te zien in de serie Desperate Housewives. Als schouwarts lost ze vele spannende moordzaken op bij de politie in Philadelphia. Ondertussen worstelt Megan met haar privéleven. Na haar scheiding heeft ze de voogdij over haar dochter verloren aan haar ex-man en doet ze er alles aan om niet te vervreemden van haar. 

Lichaam als ultiem bewijs
Megan Hunt was in het verleden een gerespecteerd neurochirurg die leefde voor haar werk. Door een zwaar ongeluk heeft ze deze baan moeten opgeven. Nu werkt ze als lijkschouwer bij de politie en is ze er op gebrand om moorden op te lossen. Megan is ervan overtuigd dat het lichaam het ultieme bewijs is. Ze gelooft in haar eigen methode en kan keihard zijn, wat niet altijd wordt gewaardeerd door haar collega’s. Door het harde werken heeft ze nauwelijks tijd voor haar gezin, waardoor ze een scheiding dan ook niet kan voorkomen. Ze raakt met de scheiding niet alleen haar man kwijt, maar ook verliest ze de voogdij over haar dochter Lacey. 

Vrouwelijke jogger
In de eerste aflevering wordt de hulp van Megan ingeroepen wanneer het dode lichaam van een vrouwelijke jogger wordt gevonden. Samen met haar partner, medisch detective en voormalig agent Peter Dunlop, stort ze zich op de zaak. Tijdens het onderzoek wordt Megan gedwongen om samen te werken met detective Bud Morris die totaal niet gecharmeerd is van haar werkwijze. Dit leidt tot harde confrontaties. Ondertussen probeert Megan ook een persoonlijke puzzel op te lossen. Haar dochter wordt twaalf jaar en Megan wil haar het ultieme verjaardagscadeau schenken. Dat blijkt echter niet zo makkelijk als ze dacht.

Body of Proof is vanaf maandag 15 augustus om 21.25 uur te zien bij Net5.

Reageren