Nieuwe serie van schrijfster Grey's anatomy?

Shonda Rhimes, de vrouw die als maker verantwoordelijk is voor het succes van Grey's Anatomy en spin-off Private Practice, slaat haar vleugels nog verder uit. Ditmaal richting de spannende wereld van journalisten in het politieke hart van de Verenigde Staten, Washington DC!

De Amerikaanse TV-zender ABC heeft Rhimes groen licht gegeven om een pilot-aflevering op te nemen rond het leven van een ambitieuze nieuwsproducente en haar collega's, waarvan de privélevens nog spannender zijn dan het nieuws dat ze verslaan. De serie heeft als voorlopige naam Inside the box.

Successen
Het is niet voor het eerst dat Rhimes probeert om weer eens iets anders op te nemen dan ziekenhuis- en gezondheidsgerelateerde series, maar wel nieuw is dat Rhimes duidelijk de tijd neemt om een potentiële nieuwe hitserie op te zetten.

Het idee voor Inside the box ontstond dan ook al in 2006, maar toen koos ze er nadrukkelijk voor om van Grey's anatomy en Private practice de successen te maken die het nu zijn. Fans van die twee series hopen dan ook dat het Rhimes gaat lukken om ook van de nieuwe pilotaflevering een dusdanig succes te maken dat ook deze serie in productie wordt genomen.

Zekerheid?
Helemaal zeker is dat nog niet, want Rhimes heeft concurrentie van nog twee andere pilots van andere producenten die opgenomen mogen worden: I, Claudia, over een advocaat-generaal die nog niet weet dat ze ooit president van Amerika wordt en Brothers & detectives, waarin een detective erachter komt dat hij een hoogbegaafd elfjarig broertje heeft dat hem kan helpen met het oplossen van zaken.

Even afwachten dus, maar wie weet hebben we er straks hier op Televizier.nl wel een nieuwe Populaire Programmapagina bij voor Inside the box!

Bekijk Shonda tijdens een eerdere opname waarbij ze meer vertelt over de mannen in Grey's anatomy!Geef hieronder je mening! Ben je bang voor meer van hetzelfde, is ABC gek geworden of is Rhimes het grootste genie op aarde? Vertel het ons!

Reageren