Nieuwe serie van The Soprano's?

2 februari 2010 14:37 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Zo eens in de zoveel tijd duikt van iedere serie die niet meer op de buis is, het gerucht op dat er misschien wel eens een vervolg kan komen. Dit keer is de beurt aan The Soprano's.

In een interview opperde een journalist van het tijdschrift Time tegenover actrice Drea de Matteo (Adriana in The Soprano's) of ze gehoord had dat er op internet geruchten gaan over een terugkeer van de serie.

Prequel
Ondanks dat Drea aangeeft dat ze die geruchten niet kent, springt ze er vervolgens wel meteen bovenop: "Wat denk je zelf? Ik heb het niet gehoord, maar ze hebben altijd gezegd dat áls ze het zouden doen, het een prequel zou gaan worden omdat de meeste karakters aan het einde van de serie natuurlijk dood zijn."

Ze voorspelt: "De kassa's zouden rinkelen (als er een prequel zou komen, red.)." En gaat verder: "Ik zou dólgraag een sequel van The Soprano's doen! Wat denk je nou zelf!"

Drea
Voor wie The Soprano's niet keek: Drea is natuurlijk óók bekend van haar rollen als Gina, de zus van Joey in de Friends spin-off Joey. Tegenwoordig is ze ook te zien in Desperate Housewives.

Meer over