Nieuwe show Lucille Werner

Lucille Werner mag weer aan de bak. Op 1 september, tijdens het experimentele TV Lab, zal de presentatrice de nieuwe show Open En Bloot aan het publiek laten zien.

In het programma moeten vijf deelnemers, die elkaar niet kennen, via internet zoveel mogelijk van de anderen te weten komen.

Wroeten
Werner legt uit: "Open En Bloot is echt een programma van nu. We denken dat we een privéleven hebben, maar je zult merken dat dit helemaal niet zo is."

De Lingo-presentatrice heeft er in ieder geval zin in. "Het is hartstikke spannend om via internet te wroeten in iemands leven. Niet normaal wat er te vinden is! Het zal mensen echt verbazen", zegt ze.

Twee ton
Volgens Werner geven mensen tegenwoordig veel van zichzelf prijs, vooral via sociale netwerken. "Dat je er bijvoorbeeld achter komt dat uitgerekend dat brave meisje twee weken in de bak heeft gezeten. Of dat die krent twee ton op zijn bank heeft staan", zegt de presentatrice.

Na de online zoektocht trekken de kandidaten de echte wereld in. Zo gaan ze bijvoorbeeld op bezoek in de straat van de andere deelnemers, om zo nog meer informatie los te peuteren. Degene die aan het eind van de rit de meeste geheimen aan de goede persoon kan linken, wint het spel.

Meer over:

Reageren