Nieuwe show voor Johnny de Mol

Johnny de Mol gaat het nieuwe Veronica-programma Beat De Mol presenteren. Dat maakte hij zelf bekend tijdens de najaarspresentatie van SBS Broadcasting, het moederbedrijf achter SBS 6, NET 5 en Veronica.

In Beat De Mol neemt Johnny het op tegen acht bekende Nederlanders. Het strijdelement zit in het feit dat Johnny en zijn tegenstander ergens in Nederland een lastige opdracht moeten uitvoeren. Wie het snelst is, wint. Iedere deelnemer kiest een eigen onderdeel uit waarin ze De Mol gaan proberen te verslaan.

Johnny-sausje
Het is een echt 'Johnny-programma', vindt hij zelf. "Er zitten veel stunts, veel actie, veel vuur en veel mooie meiden in. Al is het niks nieuws natuurlijk. Een beetje van alles wat, met een Johnny-sausje". Ondanks dat lol maken natuurlijk bovenaan staat, gaat de presentator wel zijn best doen. "Je wilt natuurlijk wel winnen."

De Mol gaat het onder andere opnemen tegen Winston Gerschtanowitz en Jan Joost van Gangelen. Tegen die laatste gaf De Mol bij de presentatie alvast een voorproefje: een fles water van een voetbaldoel af schieten. Waar Jan Joost een soort aanslag pleegde op een van Johnny's knappe begeleidende dames, schoot De Mol in één keer raak. Hij lijkt er dus klaar voor te zijn.

Luiers
SBS maakte ook bekend dat De Mol gewoon doorgaat met een nieuw seizoen Waar Is De Mol?, waarin hij met bekende Nederlanders op vakantie gaat. Onder andere Lieke van Lexmond (Botswana), Patty Brard (Nieuw-Guinea), René Froger (Engeland) en Dennis Weening (Canada) maken met De Mol de reis van hun leven.

Voor Johnny sprak vooral het weekje met Patty Brard tot de verbeelding. Brard is geboren in Nieuw-Guinea, en gaat nu voor de eerste keer terug naar haar geboorteland. Voor De Mol was het ook extra speciaal, omdat de twee elkaar al zo lang kennen: "Ze heeft mijn luiers nog verschoond. Echt waar!"

Reageren