Nieuwe SYTYCD bij RTL 5

Op zondag 29 augustus begint het nieuwe seizoen van So You Think You Can Dance bij RTL 5. Wie bezit de skills en moves die nodig zijn om de keiharde audities te overleven en door te stoten naar de liveshows?

De gewilde dansopleiding naar keuze blijft natuurlijk de hoofdprijs, maar een extraatje is nooit weg: maar liefst 25.000 keiharde euro's liggen er voor de winnaar klaar.

Shakira
Naast Jan Kooijman, Dan Karaty en Euvgenia Parakhina betreedt Marco Gerris dit jaar voor het eerst de jurytafel. Deze elastische Vlaming is bekend door het oprichten van ISH, een danstheater.

Zoals ook de voorgaande jaargang is de presentatie in handen van Dennis Weening en An Lemmens. Nieuw dit jaar is de deelname van Annemiek Suijkerbuijk, derde in het eerste SYTYCD-seizoen, die via Twitter en Hyves een kijkje achter de schermen neemt.

Deelname aan het programma is al een carrièreboost opzich. Timor Steffens (tweede in seizoen 1) danste mee in Michael Jackson's This Is It, Giannini is te zien in een videoclip van Shakira.

Reageren