Nieuwe Top gear onderweg

Hoe vermakelijke de herhalingen van Top gear ook zijn: gloednieuwe afleveringen van het populaire autoprogramma zijn toch altijd nét iets leuker. Gelukkig maar dat Veronica op vrijdag 27 februari verder gaat met een nieuwe reeks Top gear!

Ook in het twaalfde seizoen vertelt het gouden Top gear-trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May je weer alles op het gebied van autogebied, gaan ze weer de meest vermakelijke uitdagingen aan en komen de leukste Britse gasten op bezoek.

Kredietcrisis
In de eerste aflevering test de altijd kritische Jeremy een stukje in de nieuwste Porsche en Lamborghini om uit te zoeken welke kwaliteitsbolide zijn voorkeur heeft. Daarnaast komt - we kunnen er niet omheen - ook in Top gear de kredietcrisis aan bod. Auto's worden daardoor namelijk ook sneller minder waard.

Vrachtwagencircuit
Gelukkig weet Top gear die vervelende kredietcrisis ook op een positieve manier te benaderen. Jeremy, Richard en James krijgen ieder 5000 pond waarvan ze een vrachtwagen moeten zien te kopen. Vervolgens moeten ze onder andere een trailer aanhaken om daarna een zwaar testcircuit af te leggen. Dat belooft weer veel goeds!

Nieuwe afleveringen van Top gear zijn vanaf vrijdag 27 februari te zien om 21.25 uur op Veronica.

Hier alvast een grappig voorproefje van het twaalfde seizoen:

Reageren