Nieuwe tv-show voor Astrid Joosten

Astrid Joosten komt binnenkort met een nieuw programma: Kanniewaarzijn. In deze satirische tv-show gaat de Vara-presentatrice met een team van bekende cabaretiers en prominenten absurde situaties aan de orde stellen.

Dat maakte de Vara dinsdag bekend. Er werken verschillende cabaretiers aan Kanniewaarzijn mee. De taak van onder andere Annick Boer, Arthur Japin, Mike Boddé en Plien van Bennekom is om de 'achterkant' van bizarre nieuwsberichten uit te beelden.

Geen verzinsel

Astrid Joosten: "In Kanniewaarzijn ben ik de centrale presentator die de zaken met een introductie neerzet, waarna ons geweldige team van prominenten de situatie uitbeeldt. Vervolgens haal ik het verhaal weer naar de werkelijkheid, om de kijker duidelijk te maken dat het geen verzinsel is."

Verandering

Maar het programma moet volgens de presentatrice niet alleen maar lollig zijn. "Kijkers kunnen in eerste instantie lachen om de hilarische voorstellingen, maar uiteindelijk moet iedereen het er over eens zijn dat het ‘niet waar kan zijn’ en dat er dus iets moet veranderen."

Kanniewaarzijn is vanaf 8 april iedere vrijdag te zien om 22.30 uur op Ned. 1.

Reageren