Nieuwe win-acties online!

De Mega Mail & Win is nu écht ten einde. Maar geen nood: er zijn weer nieuwe acties. Zowel als Praat Mee & Win als Mail & Win geven we weer lekker kijkvoer weg.

Televizier houdt mensen graag aan de buis gekluisterd, en als we concurrentie hebben van de zon (áls die al tevoorschijn komt) dan gooien we er graag wat avondvullend vermaak tegenaan.

Praat Mee & Win
De PMEW van dit moment is er een uit de categorie 'altijd leuk om te hebben': de dvd's van het eerste en tweede seizoen van Gooische Vrouwen! De avonturen van de dames uit het Gooi hoeven nooit meer verloren te gaan voor alle mensen die al een profieltje hebben genomen op de site. Gewoon meepraten op het forum of uw mening geven onder onze artikelen, en u dingt automatisch mee naar deze prijs. En hoe meer u praat, hoe meer kans u maakt op een prijs.

-> Klik hier voor meer informatie over de Praat mee & Win

Mail & Win

De MEW van dit moment is al niet minder leuk, maar wel een stuk meer griezelen geblazen: de dvd óf Blu-ray van de film The Wolfman. Een weerwolf teistert een dorp... hoe gaat dat aflopen? Daar kunt u achterkomen als u (met uw profiel op deze site) het formulier invult op de Mail & Win-pagina's. Let wel op dat u de juiste keuze maakt: wilt u een dvd of een Blu-ray schijfje?

-> Klik hier voor meer informatie over de Mail & Win

Reageren