Nieuwste aanwinst NET 5: Flashback

Na Expeditie Robinson, Peking Express en Terra Incognita komt NET 5 met een nieuw realityprogramma: Flashback. Het format is afkomstig van producent BlazHoffski, het bedrijf van NET 5-presentator Erik van der Hoff en Dan Blazer.

Karin de Groot, programmaleider van NET 5, is blij met de aankoop van het programma: "We kijken al een tijdje uit naar een goed, nieuw realityformat. We denken dit te hebben gevonden met Flashback. Het format heeft alles in zich om succesvol te worden." En daar is de producent het helemaal mee eens.

Enthousiasme
Dan Blazer: "We zijn erg blij dat Karin de Groot enthousiast is over het format. Het is een uniek en geweldig idee. We hebben hier hard aan gewerkt en we willen dit een succes maken."

Succes
Erik van der Hoff is op dit moment als presentator bij NET 5 succesvol met zijn programma Doe-het-zelf-date. Eerder presenteerde hij ook Het blok en Samenwonen bij de zender. Met Flashback zullen we erachter komen of hij ook succesvol is als producent.

Competitie
In Flashback gaan drie koppels op een exotische locatie de strijd met elkaar aan in een 23 uur durende competitie. Zij moeten al die tijd wakker blijven. In het laatste uur worden ze getest op hun herinneringen van de voorbij dag.

Wanneer Flashback van start gaat en wie het programma zal gaan presenteren is nog niet bekend.

Wat vind jij van dit nieuwe realityformat? Reageer!

Reageren