Nigella Lawson gespot tijdens verhuizing

Het lijkt erop dat tv-kokkin Nigella Lawson haar koffers – en de rest van haar spullen – heeft gepakt en definitief vertrekt bij haar man Charles Saatchi.

Nigella verliet zondag al het huis waar ze jarenlang met haar man Charles Saatchi heeft gewoond. Het lijkt erop dat de breuk tussen Lawson en Saatchi dus definitief is. Eerder kwam het stel al in opspraak omdat Saatchi de kokkin bij de keel had gegrepen tijdens een discussie.

Verhuisdozen

Terwijl de verhuisdozen in de auto verdwijnen vertelt een vriend van de familie aan The Sunn dat de koek op is. “Het lijkt erop dat het nu echt over is”. Ook schrijft The Sunn dat er alleen maar spullen van Nigella naar buiten worden gedragen. Het Britse Boulevardblad maakte zelfs een aantal kiekjes.

Eerder werd Nigella Lawson al gespot zonder trouwring en de geruchten gingen de ronde dat het stel uit elkaar zou gaan. Nigella Lawson en kunsthandelaar Saatchi zijn tien jaar getrouwd.

Het grijpt je naar de keel

De dag na het voorval werd Saatchi ontboden op het politiebureau voor tekst en uitleg. Tegen de politie vertelde hij dat een discussie over de kinderen uit de hand liep en hij uit zijn slof schoot. Later vertelde Saatchi de pers dat de ruzie niet veel voorstelde en dat hij Nigella slechts speels bij de nek had gepakt.

Reageren