Nikkie loves the 90's

Bill Clintons beruchte affaire met Monica "I did not have sexual relations with that woman" Lewinsky, de Flippo-hype, Telekids, Jerry Springer en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De jaren '90 liggen alweer een tijdje achter ons. Reden genoeg voor Nikkie Plessen om weer eens volop in dit decennium te duiken.

In het nieuwe programma We love the 90's met Nikkie kijkt de presentatrice terug op bijzondere momenten van de jaren '90. Wat waren de fashiontrends, welke artiesten waren populair en welke internationale nieuwsgebeurtenissen zorgden voor hysterische taferelen? Nikkie telt in zes afleveringen terug van negentig naar één.

Oh ja-momenten
"Als je de archieven induikt en echt spit in typische onderwerpen uit de jaren '90 kom je zoveel 'Oh ja!'- en 'Weet je dat nog?'--momenten tegen", aldus Nikkie. "Wat dacht je van de gestolen sekstape van Pamela Anderson en Tommy Lee? Maar ook onderwerpen als Bob en Annie de Rooij, de opkomst van GTST, Telekids en Viagra komen voorbij. Kortom: een feest der herkenning!"

BN'ers
Maar niet alleen Nikkie houdt zich in het programma bezig met dit tijperk. Divers BN'ers komen ook aan het woord. Zo vertellen onder andere Gordon, Valerio, Guido Weijers, Lieke van Lexmond en Daphne Deckers over hun herinneringen aan de jaren negentig.

We love the 90's met Nikkie is vanaf donderdag 7 mei te zien om 21.30 uur op RTL 5.

Extra:
-->
Meer nationaal en internationaal TV Nieuws vind je hier: Artikelen.

Reageren