Pitchen maar!

Nikkie Plessen in Nederlandse Dragons' Den

18 oktober 2019 11:05 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

© ANP Kippa
Mode-onderneemster en presentatrice Nikkie Plessen is een van de vermogende zakenlieden in het nieuwe seizoen van Dragons’ Den op WNL.

Dragons’ Den keert terug op de Nederlandse tv. In dit van origine Japanse programma pitchen beginnende ondernemers hun bedrijfsplan bij rijke ondernemers. Omroep WNL maakt vandaag bekend dat Nikkie Plessen een van de vermogende juryleden is.

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen (34) is behalve een bekend tv-gezicht ook eigenaar van modeconcern NP Fashion, waaronder verschillende merken hangen. Ze startte haar bedrijf in 2011 op en heeft inmiddels verschillende winkels en verkoopt haar kleding over de hele wereld. Het bekende model Kate Moss verbond onlangs nog haar naam en gezicht aan een merk van Nikkie.

Sander Schimmelpenninck 

Over Dragons’ Den zegt de modeonderneemster: “De eerste jaren moet geld niet je drijfveer zijn, maar bezig zijn met je passie, dat is het belangrijkst”. De anders ‘Dragons’ die meedoen zijn Michel Perridon, Pieter Schoen, Won Yip en Shawn Harris.

Dragons’ Den keert dit voorjaar terug op de buis nadat het in 2007 al eens te zien was geweest bij KRO-NCRV. Toen gepresenteerd door Jort Kelder, nu bij WNL door Sander Schimmelpenninck. Jonge ondernemers kunnen zich nog tot begin november aanmelden, laat WNL weten.

Meer over