Nip/Tuck stopt

Fans zullen het wel op de voet hebben gevolgd, maar voor diegenen die de serie vooral op tv keek, kan het volgende nieuws als een schok komen: Nip/Tuck stopt!

De serie die het wel en wee van de met schoonheid geobsedeerde wereld beschreef, heeft anderhalve week geleden in alle stilte de laatste scènes opgenomen.

Stille dood
De reden voor de stille stop is tegelijkertijd ook een geruststelling, want de makers van de serie lopen zo ver voor dat ze in de VS nog tot 2011 nieuwe afleveringen kunnen blijven uitzenden.

Als dan nu al het einde van de serie 'gevierd' zou worden, dan bestaat de kans dat het einde van het verhaal uitlekt en het niet meer echt loont om nog twee jaar tv te blijven kijken.

Glee
Echt helemaal zal Nip/Tuck niet van de buis verdwijnen. Zowat de complete crew die zich bezig hield met de serie, werkt alweer een tijdje aan een nieuwe serie van dezelfde producent: Glee (klik hier voor promo's).

Ook in Nederland?
Er zijn goede verwachtingen dat een Nederlandse zender de serie zal komen om ook in Nederland uit te gaan zenden. Of en wanneer dat zo is, is nog niet definitief bekend. Maar zodra wij meer weten, horen jullie het natuurlijk ook.

Reageren