Nipplegate kreeg een staartje...

Lets dance-presentator Carlo Boszhard had er eerder deze week op Twitter al voor gewaarschuwd: Nipplegate zou een staartje krijgen. En zo geschiedde...

Vorige week trok zangeres Nathalie tijdens hun optreden het jurkje van Hind iets te ver naar beneden, waardoor haar tepel door meer dan een miljoen mensen gezien werd.

Schuldig
Nathalie voelde zich naar eigen zeggen schuldig en probeerde het goed te maken door haar eigen 'nipplegate' te creëren. Dat deed ze door samen met Jody Bernal de beruchte act van Justin Timberlake en Janet Jackson na te doen.

Dit tweetal zorgde in 2004 voor enorm veel ophef toen Justin live op TV het topje van Janet afscheurde en haar tepel compleet met piercing te zien was. Dit incident werd door maar liefst 90 miljoen Amerikanen gezien.

Ietsjes netter
Jody en Nathalie hielden het ietsjes netter: hij trok een stuk stof van de top van Nathalie, die daar wél iets onder droeg. Na afloop kon Nathalie eindelijk haar hart luchten.

"Ik deed het niet expres, Hind!" vertrouwde ze de zangeres en 1.1 miljoen andere kijkers toe. "Het was zo over de top allemaal!"

Het hele optreden is hier terug te zien.

Reageren