Nog even geen Lama's voor Ruben

Ruben Nicolai hoeft voorlopig nog even geen reünie met zijn voormalige Lama-collega's. De nu alweer 35-jarige lolbroek "wil nu graag even zelf tv maken", zo zegt hij maandag in dagblad Spits.

Ruben is net sinds enige tijd teruggekeerd bij omroep BNN, waar hij ooit met de Lama's begon en bekend werd. Hij vertrok met redelijk wat tumult bij die omroep om aan de slag te gaan bij de AVRO. Maar zijn programma's bij die omroep sloegen niet allemaal aan, en zodoende is de Zilveren Televizier-Ster winnaar nu terug op het oude nest. 

Een reunie van de Lama's blijft op de agenda terugkeren; mede dankzij de grote schare fans die het programma altijd had. En Ruben sluit ook niet uit dat de vier improvisatiekomieken ooit weer bij elkaar komen: "Niemand is in dat gat gesprongen, maar ik zou het alleen overwegen als het weer met dezelfde club zou zijn", zo zegt hij.

Maar helaas: nu nog even niet. Hij is, zo citeert NU.nl, "op zoek naar een 'programma dat ik tot in lengte van dagen zou kunnen blijven doen'". Ruben:  "Wat het dan zou moeten zijn, daar ben ik nog niet helemaal uit."

Meer over:

Reageren