Nog even geen Paul de Leeuw

9 januari 2010 01:14 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Wie van Paul de Leeuw houdt, zal even op de tanden moeten bijten. Vanwege zowel de Olympische Winterspelen als het inprogrammeren van een ander programma blijft Lieve Paul langer dan gewoonlijk met winterstop. Daarvoor in de plaats wordt gedurende vier weken het KRO-programma De leukste jaren van Anita Witzier uitgezonden.

Dat programma, dat tot op zekere hoogte een kopie is van Ik hou van Holland, vermaakt de kijker aan de hand van "opvallende gebeurtenissen, liedjes en gadgets uit de jaren '60, '70, '80 en '90" waardoor "een feest der herkenning" ontstaat, aldus de KRO. Het zal vanaf 16 januari vier keer op zaterdagavond te zien zijn, om 20.30 uur.

Lieve Paul 2.0
Paul de Leeuw beraadt zich ondertussen op een herziende versie van Lieve Paul. Het programma kampte in verhouding tot voorganger Mooi! Weer de Leeuw met minder sterke kijkcijfers.

Voor zijn terugkeer neemt Paul de opzet van het programma dan ook onder de loep. Wat in ieder geval al duidelijk is, is dat de zondageditie van Lieve Paul meer inhoud gaat krijgen.

Meer over