Nog meer Goede Tijden Slechte Tijden-cliffhanger nieuws

6 Juli 2012 17:10 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het 22ste seizoen van Goede tijden slechte tijden komt vanavond op dramatische wijze aan z’n eind. Van de vele spectaculaire cliffhangers zijn er een paar uitgelekt, maar er blijft nog veel te raden over.  

Noud en Lorena gaan in de laatste aflevering vóór de zomerstop van GTST een vliegreisje maken. Noud laat een briefje achter voor Nina, die hem ontrouw is geweest, met de tekst: ‘Als je dit leest, ben ik al weg.’ Lorena, op weg naar haar tante in Australië, huilt tranen met tuiten. ‘Of je gaat met me mee of het is voorbij tussen ons’, heeft ze Jack laten weten. Hij komt vast niet op tijd, want het lijkt er sterk op dat Bing hem gaat aanrijden.

Uit de kast
Of is Aysen de pineut, de politieagente met wie hij hartstochtelijk vreemdging toen Sjors in een Zwitsers ziekenhuis weer lopen leerde? Nuran wil Rik terug en maakt het uit met Bilal die op zijn beurt Lucas wil spreken. Gaat de Turkse bink vanavond al uit de kast komen in Goede tijden slechte tijden? Veel jonge moslims in Nederland zijn daar bij voorbaat niet blij mee, zo valt te lezen op diverse discussiesites. Waarom moet uitgerekend die ene allochtone jongen in Meerdijk op mannen vallen?

Ontknoping
Last but not least gaan Janine en Ludo weer trouwen in de soap. Maar het is duidelijk dat er met de wraakzuchtige Maxime in de buurt van een lang en gelukkig huwelijksleven geen sprake zal zijn. Op maandag 3 september begint het 23ste seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden en volgt de ontknoping van alle cliffhangers van vanavond. 

    

Meer over