NOS lanceert WK-2014 app

De officiële WK-app van de NOS is uitgebracht. De nieuwe applicatie van de omroep is een cadeautje voor de echte voetbalfanaat.

De originele app van de NOS is voor de echte voetballiefhebber te beperkt. Naast het laatste nieuws zijn alleen de wedstrijden live te volgen. De echte fanatiekelingen willen natuurlijk alle WK-feitjes op een rij hebben. De NOS FIFA WK-2014 app biedt uitkomst.

Boordevol informatie

De nieuwe app staat boordevol informatie over het grootste mondiale voetbaltoernooi. Spelersinfo, profielen van speelsteden, video’s en natuurlijk het speelschema ontbreken niet in de applicatie.

Bijzondere toepassing

De app wordt steeds verder uitgebreid in de aanloop naar het wereldkampioenschap voetbal. Tijdens het toernooi kijk je bijvoorbeeld de hoogtepunten van iedere wedstrijd terug uit de camerahoek die jij zelf kiest. Deze bijzondere toepassing wordt aangevuld met alle denkbare statistieken.

Gratis

De NOS FIFA WK 2014 app is gratis te downloaden voor Android (smartphone en tablet) en voor iPhone en iPad. Naar verwachting is op 10 juni de versie met alle functionaliteiten beschikbaar.

De applicatie zal vooral gedownload worden door mannen, vrouwen houden zich liever bezig met andere dingen.

Reageren