NOS op zoek naar jouw favoriete sportmoment

Wordt het het winnende doelpunt van Marco van Basten op het EK in 1988? Of zal Reinier Paping, die in de barre Elfstedentocht van 1963 als eerste de finish wist te bereiken, zegevieren? Dat gaan we binnenkort zien in Studio sport top 50, waarin met memorabele sportmomenten wordt afgeteld van vijftig naar één.

De Studio sport top 50 wordt uitgezonden ter afsluiting van het jubileumjaar van Studio sport. De top 10 van de lijst wordt samengesteld door iedereen die zich graag sportliefhebber noemt. Het programma wordt gepresenteerd door Tom Egbers.

Stemmen
Vanaf zondag worden de nummers vijftig tot elf vastgesteld en begint een nieuwe stemming met de nummers tien tot één. Vanaf dat moment kan iedereen op de site van de NOS stemmen en bepalen welke plek de fragmenten in de Top 10 verdienen.

Terugblik
Tom Egbers houdt de kijker in het programma op de hoogte van de laatste stand van zaken en blikt terug op de afgelopen vijftig jaar. Naast de unieke beelden komen natuurlijk ook BN'ers aan het woord om te pleiten voor hun favoriete fragment.

Reageren