NPH krijgt tweeling

Neil Patrick Harris en zijn vriend David Burtka krijgen een tweeling. Een draagmoeder is zwanger van de baby's, die komende herfst geboren gaan worden.

Harris, die wereldwijde bekendheid verwierf met de rol van Barney Stinson in de serie How I Met Your Mother, maakte het nieuws bekend op Twitter.

Opgewonden

"Dus, let op: David en ik verwachten een tweeling deze herfst. We zijn supergespannen/zenuwachtig/opgewonden", stond op Harris' Twitterpagina te lezen. 

NPH kwam eind 2006 uit de kast, nadat een Amerikaans magazine al geruchten over zijn relatie met Burtka had geplaatst. In 2007 kwamen Harris en Burtka voor het eerst samen in het openbaar, tijdens de Emmy Awards.

Opmerkelijk

Het uit de kast komen van Harris was misschien wel één van Hollywoods meest opmerkelijke openbaringen van de afgelopen jaren. In de rol van Barney Stinson speelt Harris namelijk een rokkenjager pur sang, die elke avond wel met een andere dame naar huis gaat.

Dat leventje ligt dus behoorlijk ver van zijn echte leven af. Harris staat al niet bekend als feestbeest, maar zal nog meer in moeten perken nu er twee kinderen op komst zijn.

Reageren