Oh Oh Cherso: 1,4 mln kijkers

Woensdag zorgden de dames en heren van Oh Oh Cherso nog ervoor dat Paul de Leeuw in de dag top 25 terecht kwam, gisteren deden de Hagenezen het op eigen kracht.

Oh Oh Cherso scoort deze week hoger dan vorige week. Vorige week keken er 'slechts' 1,3 miljoen mensen, deze week waren het er 100.000 meer. Dagwinnaar waren ze net niet; het acht uur journaal haalde bijna 1,7 miljoen kijkers.

Hoge cijfers
Andere hoog scorende programma's waren onder andere het nieuwe Expeditie Robinson (ruim 1,3 mln), Het Mooiste Meisje van de Klas (krap 1,3 mln) en de nieuwe variant van Dubbeltje op zijn Kant dat nu in het teken staat van bedrijven (ruim 1 mln).

Donderdag is de eerste dag deze week waarin de top 5 er meer gemengd uitziet wat betreft de zenders. De rest van de week was het vooral Nederland 1 die alle best bekeken programma's heeft uitgezonden, nu dwingt ook RTL 5 een aantal belangrijke plekken af in de top 5.

Sam
Opvallend is dat de AVRO documentaire Sam bijna 900.000 kijkers heeft getrokken, ondanks dat het een herhaling is van april dit jaar. Daarbij is de hoge score van de Vakantiedokter ook opmerkelijk te noemen. Ze trokken 750.000 kijkers, ondanks het feit dat de vakantie hier allang is afgelopen.

Reageren