Oh Oh Cherso krijgt reünie

Zoals verwacht komt RTL met Oh Oh Cherso: de reünie. Een speciale uitzending waarin de jongeren uit Oh Oh Cherso terugblikken op Griekenland, de serie en alle gebeurtenissen nadien. Het programma zal worden gepresenteerd door Bridget Maasland en Dennis Weening en wordt op 11 november uitgezonden.

In de reünie worden de acht Hagenezen gevolgd tijdens hun huidige leven, dat volledig op z’n kop staat.

Samen met Bridget en Dennis praten ze in de studio over hun turbulente leven en wat voor weerslag dat heeft op henzelf en op hun omgeving.

Beroemd
Nadat real-life soap Oh Oh Cherso op tv kwam, was het leven van de jongeren nooit meer hetzelfde. Heel Nederland kende in één klap Matsoe Matsoe, Sterretje, Sniper, Joker, Kabouter, Little Princess, Barbie en Elize en wilde alles van hen weten.

Ze waren te gast bij het Gouden Televizier-Ring Gala, maar ook in De Wereld Draait Door, Pauw en Witteman en RTL Boulevard. Daarnaast maakten ze al een eigen nummer dat snel bovenaan stond in de Single Top 100. Maar alle roem leidde natuurlijk ook al tot rare zaken.

Wintersport
Overigens gaat ook het gerucht dat de Hagenezen misschien voor een nieuw seizoen op skireis worden gestuurd. Daarover is verder nog niets bekend.

Reageren