Oh Oh Cherso krijgt vervolg in de sneeuw

De Hagenezen uit Oh Oh Cherso zijn nog lang niet uit beeld, er komt namelijk een vervolg van de serie. De jongeren gaan koukleumen in de sneeuw en de wereld van de après-ski grondig verkennen. Dit werd duidelijk tijdens de opnames van Oh Oh Cherso: de reünie, die donderdag 11 november zal worden uitgezonden.

Met het presentatieduo Dennis Weening en Bridget Maasland blikken de Hagenezen van Oh Oh Cherso donderdagavond nog één laatste keer terug op hun vakantie op Chersonissos.

Ook krijgen de acht hoofdrolspelers beelden te zien die nog niet eerder vertoond zijn. Dat kan zomaar leiden tot een conflict binnen de hechte vriendengroep...

Oh Oh Cherso in de sneeuw
Televizier.nl mocht bij de opnames zijn en sprak de programmadirecteur van RTL 5 en RTL 8, Remko van Westerloo.

Hij is erg te spreken over Oh Oh Cherso. "Je kan wel stellen dat ik zeer trots ben op dit programma. Ik had wel een idee dat het een succes zou worden, maar dat het zo groot zou worden had ik in mijn stoutste dromen niet durven dromen."

Oh Oh Tirol?
Ook kan hij ons vertellen dat er een tweede versie in de sneeuw komt. "Het is behoorlijk rond, we zijn er uit. Begin volgend jaar gaan we het opnemen en uitzenden," aldus Van Westerloo.

Waar de Hagenezen heen gaan en of we iedereen nog terug gaan zien is nog niet bekend. De verwachtingen zijn dat ze naar Tirol in Oostenrijk zullen gaan.

Interviews
Natuurlijk spraken we de Hagenezen ook. Dus blijf Televizier.nl checken als je meer wilt weten over de vreemde fans van Jokertje, de relatie tussen Tony en Gerriele en of de dames een shoot in de Playboy zouden doen!

oh_oh_cherso_reunie © Anne Drummen / Televizier.nl
© Anne Drummen / Televizier.nl

Reageren