Oh Oh Cherso op tour

De Oh Oh Cherso-jongeren gaan op tour. Op dit moment wordt er nagedacht over een aantal discotheken, waarin Jokertje, Sterretje en de anderen hun naam als feestbeesten eer aan kunnen doen.

Oh Oh Cherso is een regelrechte hit. Met kijkcijfers ver boven de miljoen en een marktaandeel in de doelgroep 20-34 jaar van meer dan 50% is de opzet definitief geslaagd.

Beetje gek doen
De jongeren worden al vaak samen gespot in discotheken, maar nu lijkt er dus een officiƫle tour te gaan komen. Robert Minderhoud, alias Jokertje, vertelt dat op Radio 538.

"We gaan een discothekentour doen. Daar zijn we mee bezig om alles op een rijtje te zetten. Dan gaan we met z’n allen het hele land door. Een beetje biertjes tappen en gek doen", zegt Jokertje op de radiozender.

Party-eiland
De discotour is niet het enige wapenfeit van RTL 5. Jokertje: "En er komt natuurlijk ook nog een single uit. Er zit wel een stuk melodie in."

In Oh Oh Cherso wordt een een achttal jongeren gevolgd die hun vakantie doorbrengen op party-eiland Kreta, in Chersonissos. De show is het gesprek van de dag, getuige ook het World Trending Topic tijdens en na enkele afleveringen op Twitter.

Reageren