Oh Oh Cherso's trouwen?

De Telegraaf denkt het woensdag zeker te weten: Roos en Vincent van Oh Oh Cherso gaan trouwen.

De twee deelnemers aan het populaire tv-programma Oh Oh Cherso zouden zelfs al op zoek zijn naar een woning om samen te gaan wonen.

Meer details over het huwelijk zijn niet bekend, net als hoe de krant van wakker Nederland aan het nieuws komt. Het nieuws is dan ook niet officieel bevestigd door het koppel.

Hit
Roos (Little Princess, op de foto in de blauwe jurk) en Vincent (Sniper, op de foto in het midden) kregen afgelopen zomer op het Griekse eiland Chersonissos een relatie, waar ze waren voor de opnames van het kijkcijferkanon Oh Oh Cherso. Toen dat programma voor het eerst op de buis verscheen, ontketende het een ware hype onder kijkers en de acht deelnemende jongeren - waaronder dus Vincent en Roos - waren in één klap BN'ers.

Het programma werd daardoor een hit voor RTL 5 en de deelnemende Haagse jongeren zijn nu dan ook bezig met Oh Oh Tirol, het tweede seizoen van de reallife soap. Kregen ze voor het eerste seizoen nog geen geld, voor het tweede seizoen staan de jongeren gewoon op de loonlijst van de productie.

De kids van Oh Oh Cherso zijn nu in Nederland niet op de buis te zien, maar wel in België: de zender 2BE zendt het programma uit.

Reageren