Olympische Spelen: Sluitingsceremonie

De zomer is weer voorbij. Op sportief gebied welteverstaan, want vanmiddag is de feestelijke sluitingsceremonie van de Olympische spelen in Peking.

En dat betekent dat Mart Smeets vanavond voor de laatste keer vanuit het Holland Heineken Huis in de Chinese hoofdstad Studio sportzomer presenteert, het praatprogramma dat hij afgelopen juni na het EK voetbal overnam van Jack van Gelder.

Voetbal
Lang hoeven we het overigens niet zonder sport te doen: de aftrap van het nieuwe voetbalseizoen is al in zicht. Komende vrijdag staat de eerste eredivisiewedstrijd (Vitesse–Groningen) gepland. Een paar maanden geleden heroverde de NOS de uitzendrechten van de samenvattingen, dus vanaf volgende week zondag kijk je rond zeven uur 's avonds met het bord op schoot gewoon weer naar Studio sport: eredivisie op het vertrouwde Nederland één.

Studio voetbal
Studio voetbal gaat vanavond al van start en wordt geleid door invaller Tom Egbers. Vanaf volgende week speelt good old Jack van Gelder weer voor scheidsrechter tussen voetbalhaantjes Hugo Borst en Youri Mulder.

Reageren