Omroep Max wil Koffietijd

Max omroepvoorzitter Jan Slagter wil toch echt een soort van Koffietijd terugbrengen op televisie. De toegewezen extra zendtijd van de omroep maakt dit plan mogelijk.

De politiek biedt Jan de ruimte om zijn plannen te ontwikkelen. Kamerleden Joop Atsma (CDA) en Jasper van Dijk (SP) willen namelijk dat de Publieke Omroep meer geld vrijmaakt voor dagtelevisie. Jan wil het nieuwe programma rond 10.00 uur uitzenden.

Wetsvoorstel
Een wetsvoorstel zal dit plan mogelijk maken. "De Tweede Kamer heeft een voorstel aangenomen waarbij meer geld wordt vrijgemaakt voor dagtelevisie. Het voorstel moet nog wel worden goedgekeurd door de Eerste Kamer", vertelt Jan.

Voordeel
De omroepvoorzitter heeft veel vertrouwen in het besluit: "Max is natuurlijk de uitgelezen omroep om voordeel uit deze nieuwe wet te halen, want de Max doelgroep heeft overdag ook veel tijd om televisie te kijken."

Extra
- Max groeit het snelst van alle omroepen >>
- Lees meer artikelen op Televizier.nl>>
- Nog geen lid van Televizier.nl? Registreer je hier gratis>>

Reageer!
Is het Nederlandse publiek toe aan een nieuw presentatieduo of is dit wellicht een kans voor Hans van Willigenburg en Mireille Bekooij om terug te keren op tv?

Reageren