Online rel tussen Gordon en Viola Holt om geleende cd

Viola Holt zorgde voor de nodige ophef toen ze op haar Facebook pagina een bericht plaatste over een cd die ze graag weer zou hebben. De presentatrice had haar exemplaar uitgeleend aan Gordon.

Het bericht van Viola was niet bedoeld als klacht aan het adres van Gordon.

Nobis Pacem

Zo schreef ze: "luister vrienden misschien kunnen jullie me helpen. 6 !!! maanden geleden leende ik mijn lievelings cd donna nobis pacem van thijs van leer en pedal point uit aan gordon. bellen en facebooken met hem hebben niks opgeleverd. te druk denk ik. maar nu mijn vraag... heeft iemand die cd van dat prachtige rockatorium voor mjj??? zucht.mis die muziek zo."

Kritiek op Gordon

Dit berichtje schoot een aanzienlijk deel van haar 4000+ Facebook vrienden duidelijk in het verkeerde keelgat. Niet alleen hielpen ze met zoeken, maar ze lieten ook duidelijk weten wat ze van Gordon vonden. De zanger werd onder meer 'een vreemde snuiter' genoemd en nog een ander vond dat Gordon zelf weleens uitgeleend mocht worden. 

Gordon meldt zich

Nog geen half uur nadat het berichtje online kwam, mengde Gordon zich in de Facebook discussie. "Hysterica: Hij ligt hier op mijn bureau! En als ik niet opneem ben ik bezig of druk en wilde je al bellen na je bericht van gisteren. Wat een toestand haal je weer aan bah." Dit werkte als olie op het vuur voor de volgers van Viola, waarop Gordon besloot nog een duit in het zakje te doen.

Viola's visioen

Volgens Gordon zit de vork namelijk heel anders in de steel: "Viola kwam hier onaangekondigd met het verhaal dat ze een visioen had gehad dat LA the Voices in de Gospel muziek zouden moeten gaan. liet mij gedwongen een CD achter die ik helemaal niet wilde en madam gaat nu stampij maken omdat ze hem niet terug krijgt? Ik wilde die wanstaltige CD helemaal niet!!"

Eind goed al goed

Na de nodige berichtjes over en weer kwamen Viola en Gordon er uit. Een dankbare Viola liet weten dat de muziek erg belangrijk voor haar is, dat ze zelfs componist Thijs van Leer al had benaderd voor een exemplaar en dat het sowieso ooit op haar begrafenis gedraaid moet worden. 

Hierop plaatste Gordon het verlossende bericht: "Viola je weet hoe ik ben dus kom hem lekker halen meid! ik druk wel op play als je begraven wordt hahahaha!!!"

 

Meer over:

Reageren