ONM komt in het nieuwe seizoen keihard terug

Vanaf één september kan je weer smullen van de meest heftige, dramatische en zinderende scènes in de soapwereld: Onderweg naar morgen is dan weer terug op de buis!

De openingsscène zal zeker brandende vragen beantwoorden, maar ook nieuwe oproepen! Eindelijk zien we hoe het nu is met Kyra en of het Shirina gelukt is om haar plannen door te zetten. Duidelijk wordt wel dat liefdes, relaties, vriendschappen en ambities om verschillende redenen zwaar onder druk komen te staan.

Nieuwe acteurs
Verder zullen we ook een aantal nieuwe acteurs voorbij zien komen. Bob Wind, Natalie Edwardes en Jörgen Scholtens zullen de huidige cast gaan versterken. Natalie is vanaf aflevering één als Tess Lindeman te zien. Jörgen Scholtens speelt Sytze Eyzinga vanaf woensdag 3 september en Bob Wind leren we donderdag 18 september kennen als Maarten Luzack.

Veranderingen zijn er ook op het internet: onm.tv wordt geheel in een nieuw jasje gestoken met felle kleuren en meer filmpjes. Het logo en leader worden tevens 'stylish' opgefrist.

De eerste aflevering wordt schokkend: kijken dus vanaf één september om 19.00 bij BNN op Ned. 3!

Reageren