Ontmoet Yvon Jaspers en haar boeren

Het dorpje Vilsteren is op zaterdag 19 mei het podium van een gezellig boerenfeestje. Yvon Jaspers én haar boeren zijn natuurlijk ook van de partij. 

Boer Zoekt Vrouw is nog steeds mateloos populair. Zondag 13 mei staat de kick-off van het zesde seizoen alweer op het programma en stellen tien vrijgezelle boeren zich voor. Ook de website van het gelijknamige programma trekt dagelijks veel fans. 

Liefdestips
Het daverende succes van Boer Zoekt Vrouw verdient natuurlijk een feestje. In Vilsteren in de Vechtdal zijn tijdens Boer Zoekt Vrouw LIVE alle fans van harte welkom. Ook single boeren uit de omgeving kunnen zaterdag 19 mei beter alvast in hun agenda zetten. Wie weet lopen zij een leuk boerinnetje tegen het lijf en ze kunnen oude tv-boeren om liefdestips vragen.

Chapel of Love
In de stallen, het landgoed en de molen van Vilsteren zijn uiteenlopende workshops en demonstraties. De liefde hangt volop in de lucht tijdens de workshop flirten, op de beautyfarm en natuurlijk in The Chapel of Love. De bands Jah6, Milkbar en The Heinoos zorgen voor een romantische boerensfeer.

Kaarten
Tickets voor Boer Zoekt Vrouw LIVE kosten tien euro per stuk. Een echte boerenfamilie telt natuurlijk veel kroost en ook zij zijn welkom. Kinderen tot twaalf jaar krijgen vijf euro korting. Kaarten zijn verkrijgbaar via http://www.boerzoektvrouwlive.nl/ 

Liefdesbrieven
Na zondag 13 mei kunnen vrouwen de nieuwe boeren bestoken met liefdesbrieven. Daarna aan hen de taak om de leukste dames uit te kiezen. Vanaf 2 september is wekelijks te zien hoe het de boeren vergaat op het liefdespad.

Lees ook:
Interview met Yvon Jaspers over het nieuwe seizoen 
Boer Richard en Annemieke uit elkaar 
Boer zoekt vrouw Specials

Reageren