Ontmoeting tussen de lakens

Dirt was er al, geld ook, maar op seksueel gebied kon Dirty sexy money best wat vuur gebruiken. Sinds een paar weken doet de serie zijn naam echt eer aan, nu Lucy Liu de gemoederen verhit als de sexy aanwinst van partyboy Jeremy Darling (Seth Gabel).

De mooie actrice met de Aziatische looks speelt de rol van aanklager Nola Lyons. Hoewel Lucy niet vies is van een stevige bedscène, was het wel even wennen dat ze meteen de eerste werkdag met haar tegenspeler de koffer in moest duiken.

Eerste ontmoeting
"Ik kende hem totaal niet. Die scène was zo’n beetje onze eerste ontmoeting. Het is soms makkelijker als je al wat contact met elkaar hebt gehad. Dan leer je elkaar op een meer vriendschappelijke manier kennen voordat je samen het bed induikt", aldus Lucy, die een Dirty sexy money-fan van het eerste uur is.

Cashmere mafia
Dat is ook de reden dat ze in de serie belandde. Toen ABC-topman Steve McPherson haar opbelde om te vertellen dat haar andere serie Cashmere mafia waarschijnlijk geen vervolg zou krijgen, liet ze zich ontvallen dol te zijn op aanklager Nola Lyons. Hoewel Lucy niet vies is van een stevige bedscène, was het wel even wennen dat ze meteen de eerste werkdag met haar tegenspeler de koffer in moest duiken.

Eerste ontmoeting
"Ik kende hem totaal niet. Die scène was zo’n beetje onze eerste ontmoeting. Het is soms makkelijker als je al wat contact met elkaar hebt gehad. Dan leer je elkaar op een meer vriendschappelijke manier kennen voordat je samen het bed induikt", aldus Lucy, die een Dirty sexy money.

Beste kant in bed
Dat hoefde ze geen twee keer te zeggen: madam werd spontaan in de serie geschreven. Vanavond laat ze zich van haar beste kant zien tussen de lakens, terwijl de familie Darling zich weer in het ene na het andere drama stort.

Reageren