Onzekere tijden voor Izzie

De honderdste aflevering van Grey's anatomy staat bijna voor de deur. Het vertrek van Katherine Heigl (Izzie in de serie) zou betekenen dat zij die aflevering niet meer meespeelt... of toch wel?

Katherine heeft genoeg van de vele roddels rond haar vertrek uit Grey's. Ze kon het tijdens het feestje ter ere van de honderdste aflevering dan ook niet laten om er iets over te zeggen. Izzie is tegen het einde van het seizoen uit de serie geschreven. Maar als het aan de actrice ligt, speelt ze gewoon mee in de honderdste aflevering.

Ja of nee?
Dit gebeurt natuurlijk alleen wanneer de bedenker van Grey's, Shonda Rhimes, plannen heeft om Izzie in de serie te houden. Katherine wacht haar plannen niet af: "Ik ben erbij". Weken lang horen we de geruchten aan over het vertrek van Izzie en George uit Grey's. Maar het blijkt om een waar 'ja' 'nee' spelletje te gaan tussen Shonda en de acteurs.

Verwarring
Het begon allemaal met de uitspraak van Grey's-collega James Pickens jr. In een interview vertelt hij dat Katherine en T.R Knight de serie willen verlaten uit ontevredenheid. Volgens Shonda is dit helemaal niet waar: "Geruchten worden heel makkelijk feiten.'' Al deze opmerkingen hebben bij Katherine voor veel verwarring gezorgd.

Onwetendheid
"Ik weet niet of ik wordt afgeschreven en ik krijg daar ook geen 'ja' of 'nee' antwoord op. Niemand die het mij vertelt. Ik weet nu niet of Izzie blijft leven of dat ze zal sterven."

Extra
- Wil je meer weten over dit onderwerp? Lees alles over Grey's anatomy>>
- Praten over deze serie doe je op het Grey's anatomy-Forum>>

Reageren