Ook Josie Bossitt in Melrose place

Net zoals bij 90210 het geval was zien we ook in de remake van Melrose place een paar oude bekenden terug. Na Laura Leighton (Sydney Andrews) en Heather Locklear (Amanda Woodward) doet ook Josie Bissett (Jane Andrews-Mancini) sowieso een aantal afleveringen mee.

Hoe zat het ook alweer met dit personage in het oude Melrose place? De kortgelokte Jane was een succesvol ontwerper en in het begin nog getrouwd met dokter Michael Mancini (Thomas Calabro).

Scheiding
Na haar scheiding (mede dankzij haar zus Sydnes, die achter haar rug een affaire was begonnen met Michael) besloot ze terug te gaan naar haar geboortestad Chicago.

Moord
Maar niet voor altijd, zo blijkt in de nieuw eserie, die in Amerika wordt uitgezonden door CW. Jane keert namelijk terug naar Los Angeles wanneer haar zus (de eerder genoemde Sydney) blijkt te zijn vermoord. Saillant detail: ook ex-man Michael Mancini speelt een rol in het Melrose place van 2009.

Nederland
Wanneer en door welke zender de serie straks in Nederland wordt uitgezonden is overigens nog niet bekend, maar we houden je op de hoogte!

Reageren