Ook Laura Ponticorvo in Sterren Dansen Op het IJs

Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde-winnaar Laura Ponticorvo doet mee aan de ijsshow van SBS. Ze maakt de lijst met deelnemers compleet.

De 26-jarige realityster is een van de laatste kandidaten die zich aansluit bij de BN’ers van Sterren Dansen Op het IJs. De andere deelnemers die vandaag bekend zijn gemaakt, zijn SpangaS-actrice Gaby Blaaser en fotomodel Zimra Geurts. Dat meldt het AD.

Nu al gewond 

Laura Ponticorvo is nog maar net begonnen aan de schaatsshow, of ze is al gewond. Op Twitter liet ze weten dat ze haar linkerschouderblad zwaar heeft gekneusd. SBS benadrukt dat dit niet het gevolg is van de training voor Sterren Dansen Op het IJs.

Deelnemers

De overige kandidaten van de zaterdagavondshow zijn: Bonnie St. Claire, José Hoebee, acteur Mimoun Oaïssa, Monique Sluyter, Paul Turner, soapster Christophe Haddad, sterkste man Jarno Harms, Antje Monteiro en Andy van der Meijde. 

Sterren Dansen Op het IJs

In de jury zitten Patricia Paay, Jody Bernal en choreograaf Marc Forno. Het Sterren Springen Op Zaterdag-duo Gerard Joling en Tess Milne presenteert het programma, dat op dinsdag 1 januari van start gaat bij SBS 6.

Reageren