Ook Nikkie verlaat TMF

9 Juli 2008 16:12 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Vorige week werd al bekend dat Valerio TMF gaat verlaten. Nu blijkt dat ook Nikkie haar geluk bij een andere zender gaat beproeven.

De TMF-vj heeft een contract getekend bij RTL 5. Nikkie: "Na twee jaar TMF is het voor mij tijd om een volgende stap te zetten in het vak waarin ik verder wil: presenteren."

Blij en trots
"Bij RTL 5 krijg ik die kans en dat is voor mij een wens die in vervulling gaat. Ik ben ontzettend blij en trots dat ik bij RTL 5 mag werken en zal mij met alles wat ik heb inzetten voor de programma's die ik ga presenteren."

Welke programma's dat zijn mag Nikkie pas volgende week vertellen, "maar gaaf wordt het zeker!", verzekert ze ons. Voordat Nikkie bij TMF aan de slag ging, speelde ze rollen in o.a. ONM, GTST en Kees & Co.

Perfecte match
Programmadirecteur Remko van Westerloo is enorm blij met de nieuwe aanwinst voor RTL 5. "Nikkie is een van de meest veelbelovende presentatrices van dit moment. Ze is ervaren, jong, enthousiast en ze is een perfecte match met ons station." Nikkie is nog tot oktober te zien bij TMF.

Meer over