Ook Patty blijft bij SBS (update)

Na collega Tooske (zie eerder in dit bericht) heeft ook Patty Brard bijgetekend om bij SBS 6 te blijven. Tot 2011 zal ze als showbizzexpert aan SBS Shownieuws verbonden zijn.

Dat ze ook andere programma's gaat doen, is niet uitgesloten. Ze is nu al bezig als jurylid van K2 zoekt K3, waarin de meidengroep een nieuw derde lid zoekt. Dat programma komt vanaf 22 augustus op de buis. Afgelopen tijd was ze al te zien in shows als Wie ben ik? en De nieuwe Uri Geller.

Lees hieronder hoe ook collega Tooske nog even blijft!

---

Contract Tooske Ragas verlengd (eerder bericht)

Tooske Ragas is nog tot 2013 bij SBS te zien. Ze heeft voor nog twee jaar bijgetekend bij de zender.


Dat maakte de presentatrice, bekend van onder meer Het beste idee van Nederland, Wie ben ik? en De nieuwe Uri Geller, maandagavond bekend.

Thuis bij SBS
Voor Tooske lag de contractverlenging voor de hand. "Ik voel me hier thuis en mag heel leuke programma's maken!", aldus de presentatrice in Shownieuws.

Later lichtte ze haar besluit ook toe in een officiƫle reactie: "Ik heb de afgelopen jaren met heel veel plezier bij SBS 6 gewerkt. Toen de zender voorstelde om het contract open te breken, waren we er dus snel uit."

Tooske past bij SBS
Tenslotte is SBS zelf natuurlijk ook verheugd dat de presentatrice wil blijven. "Tooske Ragas past perfect bij de familiezender SBS 6. Ik ben erg blij en trots dat ze ook de komende jaren bij ons te zien zal zijn", aldus algemeen directeur Eric van Stade.

Meer over:

Reageren