Ook tijdens het EK gewoon Gossip girl

De nieuwste televisiester in Amerika is ontegenzeglijk Blake Lively (21), rijkeluisdochter Serena uit Gossip girl. Ze is lang, blond, slim en bekend met de showbizz (haar hele familie acteert).

Op zich is het dus niet zo vreemd dat de producenten van Gossip girl alleen aan Blake konden denken toen ze iemand zochten die Serena kon spelen. Blake brengt ook veel van haar eigen ervaringen mee in het personage. "Net als Serena ben ik een tijdje van school geweest, omdat ik de film Sisterhood of the Traveling Pants heb gemaakt."

Verloren
"Toen ik weer terugkwam, wilde ik dezelfde dingen met mijn vrienden doen als vroeger, maar alles was anders. Ik snapte hun grapjes niet meer, iedereen was ouder geworden. Ik heb me echt een tijd nogal verloren gevoeld."

Opgevoed
"Maar verder lijk ik echt niet op Serena, hoor. Ze is heel anders opgevoed dan ik. Zo is ze groot gebracht met het idee dat ze alles kan doen en krijgen wat ze wil. Ze is met het vriendje van haar beste vriendin Blair naar bed geweest, gewoon, omdat ze daar zin in had. Al deze jongeren denken dat de wereld om hen draait, hoewel Serena daar nu wel een beetje van teruggekomen is."

Vergelijken
"En ik? Ik ben opgegroeid in een klein stadje in Californië. Als ik een avond vrij had, ging ik naar het football-team van mijn school kijken. Serena en haar vrienden gaan naar hippe clubs en drinken Martini's. Niet echt te vergelijken."

Reageren