Oor Game of Thrones-acteur afgebeten

De Britse Game of Thrones-acteur Clive Mantle kreeg de schrik van zijn leven. Toen hij klaagde over de geluidsoverlast in het hotel waar hij verbleef, beet een gast een stuk van zijn oor af.

Clive Mantle, vooral bekend als Greatjon Umber in de hitserie Game of Thrones, verbleef gisteren in een hotel in New Castle. Toen het rond half 5 ’s morgens nog steeds rumoerig was bij de hotelgasten naast hem, ging hij verhaal halen. De 32-jarige hotelgast kon dit niet waarderen en beet een stuk van Clive z’n oor af. De acteur werd met ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis en zijn oor is inmiddels weer aangezet.

Clive Mantle is diep geschokt

“Hij is diep geschokt door het gebeurde. Je verwacht zoiets niet in een hotel”, zegt zijn woordvoerder. “Hij herstelt thuis in Londen van zijn verwondingen.” Het is nog maar de vraag of het oor blijft zitten. Ook de tour van de theatervoorstelling The Ladykillers kan hij niet afmaken, er mag namelijk geen make-up op de wond komen. De 32-jarige hotelgast is inmiddels gearresteerd en aangeklaagd voor opzettelijke mishandeling.

Reageren