Oorlog in de keuken

Gordon Ramsay heeft net een contract getekend met de Amerikaanse zender Fox om nog twee seizoenen te maken van Hell's Kitchen (waarin hij wannabee chefs afblaft) en Kitchen Nightmares (waarin hij restauranteigenaars afblaft).

In de deal zit ook nog een intentieverklaring voor een derde seizoen en een live kookshow. Bovendien krijgt hij ook nog een geheel nieuw programma waarin hij van metromannen die volgens hun echtgenotes teveel zijn doorgeschoten naar hun vrouwelijke kant weer echte kerels gaat maken.

Ernstig verlies
Al die series worden mettertijd ongetwijfeld ook door RTL uitgezonden. Maar voorlopig moeten we het nog even doen met herhalingen van Kitchen nightmares in Amerika. En de aflevering van vanavond is het herbekijken meer dan waard. Mohammed, eigenaar van restaurant Dillon lijdt maandelijks een verlies 25.000 tot 50.000 dollar.

Groene hamburgers
Mohammed staat op het punt de deuren te sluiten en Gordon Ramsay is zijn laatste kans. Die ontdekt al snel dat het euvel zich in de keuken bevindt: groene hamburgers, oude kip, beschimmelde saus, kakkerlakken en vliegen.

Reageren