Op reis met Patty Brard, Do en Charly Luske

3 januari 2013 10:10 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Voor het nieuwe seizoen van ‘Wie Is De Reisleider’ nemen Patty Brard, Do, Charly Luske en drie andere BN’ers toeristen mee op vakantie.

Naast de drie zangers kruipen ook rapper Yes-R, stylist Fred van Leer en topchef Julius Jaspers in de huid van reisleider. Ondanks hun status als bekende Nederlander, worden ze gewoon aan het werk gezet. Zo moeten ze iedere dag vroeg opstaan, koffers tellen, de meest uiteenlopende problemen oplossen en natuurlijk de stemming erin houden. De BN’ers moeten goed hun best doen, want de vakantiegangers mogen aan het einde van de reis stemmen op de beste reisleider.

Rondreis door India

De sterren worden opgedeeld in twee kampen. Patty Brard, Do en Charly Luske, begeleiden om de beurt 16 reizigers en maken een rondreis door India. Ontspannen is er niet bij, want alle culturele hoogtepunten van India staan op het programma. Hoeveel weten de drie bekende reisleiders van de Taj Mahal, de paleizen van de Maharadja en de heilige rivier de Ganges?

Dansen

Yes-R, Fred van Leer en Julius Jaspers zoeken het gevaar op en trekken met 23 man de jungle van Mexico en Guatemala in. Ze bezoeken eeuwenoude Maya-tempels en trotseren levensgevaarlijke spinnen. Maar de grootste uitdaging ligt in de bewoonde wereld, waar de sterren proberen om de salsa onder de knie te krijgen. 

Wie Is de Reisleider is vanaf dinsdag 8 januari wekelijks te zien op RTL 5, om 20.30 uur.

Meer over