Op zoek naar een buitenlandse lover in De Wereld Rond in 80 Dates

Net 5 biedt hoop voor vrouwen die in Nederland hun droomprins maar niet kunnen vinden. In De Wereld Rond in 80 Dates gaan vijf singles in het verre buitenland op zoek naar hun 'Mister Right'.

 

In zeven uiteenlopende landen laten ze zich van hun beste kant zien. Ze maken kennis met de gebruiken, gewoontes en eigenaardigheden van hun potentiële liefjes. Vallen ze voor de sexy Braziliaan? Of gaan ze toch voor een rijke Arabische prins?

Ruig randje
De vijf vrouwen hebben het helemaal gehad met de Hollandse man en denken in het buitenland wél de liefde van hun leven te vinden. Mariël staat te popelen om haar woonplaats Almelo achter te laten en een toekomst op te bouwen met een getinte man. Steffi heeft genoeg van de saaie en conservatieve Nederlandse mannen en droomt van een stoere buitenlandse kerel met een ruig randje. Ook Sabeau, Nina, en Edmee willen niets liever dan ons kikkerlandje verlaten voor de liefde.

Macho's
De eerste aflevering reizen de dames af naar het hete Brazilië. De temperamentvolle Brazilianen zijn echte macho's en doen niets liever dan flirten. Ze staan niet voor niets bekend als onbetrouwbare, weinig monogame types. Het is de vraag of de Nederlandse dames aan het einde van rit toch niet liever een trouwe, nuchtere Hollander willen.

De Wereld Rond in 80 Dates is vanaf 1 april om 21.30 uur te zien bij Net 5.


Reageren