Op zoek naar een nieuwe McDreamy

Wees gerust: Patrick Dempsey, beter bekend als Dokter McDreamy, gaat Grey's anatomy (voorlopig) niet verlaten. Het gaat hier om Inside the box, de nieuwste serie van Shonda Rhimes, het brein achter de populaire ziekenhuisserie.

Want laten we eerlijk zijn: zonder de ijsblauwe ogen en dromerige uitstraling van Patrick was Grey's anatomy vast lang niet zo verslavend geweest. Geen wonder dat bedenker Shonda Rhimes (ook verantwoordelijk voor Private practice) voor haar nieuwste hitserie naarstig op zoek is naar een acteur met minstens zoveel charisma.

Persbureau
In Inside the box draait het nu eens niet om het personeel van een ziekenhuis of kliniek. Het gaat om de jonge en ambitieuze Charlotte (de actrice voor deze rol moet nog gevonden worden), die werkt op een persbureau in Washington. Zoals we van Shonda gewend zijn, zal ook hier het nuttige (werk) met het aangename (romances) worden verenigd.

Martin Henderson
Naar het schijnt hebben Shonda en haar collegaschrijvers hun oog laten vallen op acteur Martin Henderson (The Ring, Bride & Prejudice). Deze Martin zou de McDreamy van Charlotte (die natuurlijk weer Meredith vertegenwoordigt) moeten worden. Of de acteur definitief heeft toegezegd is nog niet bekendgemaakt, maar we houden je natuurlijk op de hoogte!

Martin vs. Patrick
Met de komst van Inside the box gaan mensen vast en zeker het sexy-gehalte van de mannelijke sterren vergelijken. Gaat er bij de naam Martin Henderson niet meteen een belletje rinkelen? Check dan de afbeeldingen hieronder:

http://www.televizier.nl/download.php/download_document/105867/22b211f250b93d9378106cc1de4778e0/article_medium
Patrick Dempsey

http://www.televizier.nl/download.php/download_document/105866/e587b85d623a125775eacf4b4851743a/article_medium
Martin Henderson

Jouw mening
Wie van deze heren is jouw McDreamy? Laat het hieronder weten!

Reageren