Op zoek naar het derde panellid

Afgelopen weekend viel in de De Telegraaf te lezen dat acteur Thom Hoffman vrijwel zeker plaats zal nemen in de jury van de opvolger van 'Joseph': Op zoek naar Mary Poppins. Maar dat bericht is een beetje voorbarig.

De AVRO is momenteel nog met meerdere kandidaat-panelleden in gesprek en het is nu nog niet zeker wie Mooi! Weer de Leeuw-presentator Paul de Leeuw in het panel gaat vervangen.

Op zoek naar Mary Poppins
Wat wel vast staat, is dat Op zoek naar Mary Poppins, de opvolger van het succesvolle Op zoek naar Evita en Op zoek naar Joseph, dit najaar bij de AVRO te zien is. Ook zullen Frits Sissing (als presentator) en Pia Douwes, Erwin van Lambaart en Willem Nijholt (panel) terugkeren in het programma.

1200 aanmeldingen
Wie in plaats van Paul de Leeuw plaatsneemt in het panel is dus nog even afwachten. Feit is dat het derde panellid wel vóór 26 maart gevonden moet zijn, want dan vindt de theaterronde van Op zoek naar Mary Poppins plaats. Dan mag een selectie van de 1200 aanmeldingen voor het programma laten zien wat ze in huis hebben. En daar zit de toekomstige Mary Poppins al bij!

Reageer!
Kijk jij uit naar deze nieuwe Op zoek naar... en denk je dat deze editie net zo'n klapper wordt als Evita en Joseph? Reageer!

Reageren