Op Zoek Naar Zorro met Oud & Nieuw

De AVRO luidt niet alleen het nieuwe jaar in met de eerste liveshow van Op Zoek Naar Zorro maar zorgt ook voor een mooie oudejaarsavond. Op 31 december is namelijk Op zoek naar Zorro de 11 van 2011 te zien.

De 11 finalisten van Op zoek naar Zorro zijn gevolgd in hun lange weg naar de live shows die op 1 januari van start gaan. Wie kiest het Nederlands publiek als de favoriete Zorro?

Op Zoek Naar Zorro
Een terugblik naar de intensieve voorbereidingen en vooruitblik. In deze extra lange aflevering zien we naast de elf multi-talenten ook presentator Frits Sissing, panelleden Erwin van Lambaart (voorzitter), Pia Douwes en uiteraard Willem Nijholt.

Na maanden van voorbereiding zijn de Zorro's er helemaal klaar voor. Het beloven mooie liveshows te worden.

Het panel
Dit jaar worden panelvoorzitter Erwin van Lambaart en musicaldiva Pia Douwes wekelijks door een andere 'power woman' bijgestaan. Deze acht vrouwen beschikken allen over een eigen discipline en zullen hun mening niet onder stoelen of banken steken. De AVRO zal binnenkort de eerste dame bekend maken.

Fans
Op de website (opzoeknaarzorro.avro.nl) hebben alle Zorro's speciaal voor de fans een eigen weblog. Ze laten weten waar ze allemaal mee bezig zijn als de camera's uitstaan. Ook zijn er persoonlijke video's van de musicalsterren in spe te vinden.

Frits Sissing en zijn Zorro-kandidaten op de loper van het Televizier Gala 2010 | Foto ©RVDA

Reageren