Opnames Bones stilgelegd

6 oktober 2009 14:37 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De hysterie rond de Mexicaanse griep is ook op de set van de Amerikaanse serie Bones toegeslagen: de opnames van het nieuwe seizoen zijn stilgelegd, omdat hoofdrolspeler David Boreanaz (Booth) de griepvariant onder de leden zou hebben.

Dat maakte Hart Hanson, het brein achter de serie, bekend op zijn Twitter: "Het is de eerste keer in de geschiedenis van Bones dat we de opnames stil moeten leggen. Verdomde varkensgriep!"

Voorbarig
Deze diagnose was misschien toch iets te voorbarig. Een woordvoerder van de serie heeft later bevestigd dat de acteur dan wel geveld is door een fikse griep, maar dat het nog onduidelijk is of het werkelijk gaat om het gevreesde H1N1-virus.

"David heeft griep en daarom zijn de opnames tijdelijk onderbroken. De voornaamste reden is dat hij vrijwel in iedere scene te zien is. We hopen de opnames morgen te hervatten."

Twitter
Hart Hanson kwam daarna ook terug op zijn eerdere bericht. Hij verduidelijkt even later op Twitter: "Er zijn geen aanwijzingen dat David de Mexicaanse griep heeft. We verwachten hem morgen terug op de set."

Meer over